Onze stijl

We willen je graag wat meer vertellen over onze fotografie- en videostijl, uiteraard niet onbelangrijk wanneer je op zoek bent naar een fotograaf of videograaf.

'You know how to catch the best moments!'

Op onze social media vragen we onze volgers regelmatig om feedback, zodat we in de toekomst je nog beter van dienst kunnen zijn. We hebben onze volgers op onze Instagram gevraagd onze stijl in 3 woorden te omschrijven. De volgende woorden kwamen hierin het meeste voor:

 

Licht  |  Puur  |  Spontaan  |  Zacht  |  Fris  |

Kleurrijk  |  Speels  |  Vrolijk

 

Daarnaast houden we van een wazige achtergrond en mooi licht. Dit geeft foto's en video's sfeer en uitstraling. Ook vinden we het belangrijk dat de persoon voor onze camera zich comfortabel en prettig voelt. Spontane beelden gemaakt in een ongedwongen sfeer; daar maak je ons helemaal gelukkig mee! Ben je benieuwd hoe wij onze foto's bewerken? Kijk dan op de pagina 'SOOC vs Photoshop'.

Beschrijf onze stijl in 3 woorden:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Professionele, betrouwbare apparatuur is in ons vak essentieel. Body's, lenzen, licht- en geluidsapparatuur, opslag, accessoires; het hoort er allemaal bij!

'Let's capture every moment!'

Vanaf 2012 zijn wij grote fan van Canon. We begonnen met een kleine compactcamera voor vakanties, en werken momenteel met een prachtige 5D mark IV & 6D mark II. Deze professionele body's zijn super fijn om mee te werken, zeker in combinatie met de juiste lens.

 

De lenzen waar we veel mee werken zijn de 24-70mm f2.8 en de 50mm f1.4. Deze zijn zowel op locatie als in de studio heel fijn. We werken vooral met lichtsterke lenzen, zodat we op locatie in donkere situaties meer licht hebben. In de uiterste gevallen gebruiken we een lichtbron om waar nodig bij te lichten. Daarnaast zorgt een lichtsterke lens ook nog eens voor een prachtige, wazige achtergrond. We love it!

Hoe ziet jouw ideale foto eruit?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Bezoek ons:

Fotostudio PilonMedia

Torenstraat 3

7101 DC Winterswijk

 

T: (06) 22 30 70 91

M: info@pilonmedia.nl

 

Openingstijden:

Maandag 13:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Op afspraak geopend
Zondag Op afspraak geopend

Aangepaste openingstijden:

Wegens vakantie zijn wij gesloten van donderdag 24 december 2020  t/m zondag 3 januari 2021.

Volg jij ons al op Facebook?