studio werkwijze

Je bent je aan het oriënteren op een fotoshoot! Wat leuk! Op deze pagina vind je alles stapsgewijs hoe je een studioshoot boekt.

Stap 1: Maak je keuze

We hebben verschillende fotoshoots in de studio voor je beschikbaar. We fotograferen families, kinderen, baby's, maar ook voor een simpel portret kan je bij ons terecht. Klik hier voor het overzicht.

 

Stap 2: Boek jouw fotoshoot

Mogen wij jouw fotoshoot verzorgen? Dat vinden we natuurlijk ontzettend leuk! Wanneer je hier je gegevens en wensen achterlaat nemen we z.s.m. contact met je op en prikken we in overleg een geschikte datum en tijd. 


Stap 3: Aanbetaling

Wanneer we een geschikte datum en tijd zijn overeengekomen ontvang je per mail de aanbetalingsfactuur. Zodra deze factuur is voldaan staat jouw fotoshoot officieel ingepland in onze agenda.

Wij kijken er enorm naar uit! :-)

 

Stap 4: De fotoshoot

Het is zover! Tijd voor de fotoshoot! Deze vindt plaats in onze fotostudio in Winterswijk, in een afgesloten ruimte en geheel in privacy. Welke shoot je ook kiest, hier maken we de meest waardevolle plaatjes.

 

Stap 5: Kies online je favoriete foto's

Wij vinden het belangrijk dat je, wanneer je een fotoshoot gedaan hebt, zelf je favoriete foto's moet kunnen kiezen. Alleen dan ben je er 100% tevreden mee, en zijn wij dat ook. Na de fotoshoot maken we alvast een eerste selectie, zodat je je keuze kunt maken uit de allermooiste foto's. 

 

De foto's waaruit je mag selecteren zijn onbewerkt, hebben een watermerk en zijn in lage resolutie. Trek je bij het selecteren niks aan van bijv. een scheve horizon of zichtbare flitslampen. Dit wordt allemaal meegenomen in de bewerking.

 

De foto's krijg je zowel in kleur als zwart-wit per mail opgestuurd via WeTransfer. Vergeet de foto's niet goed op te slaan en eventueel te back-uppen op je computer/harde schijf. Na 7 dagen vervalt namelijk de downloadlink. Ook kan je zo op een later moment nog makkelijk foto's bijbestellen. Noteer de bestandsnamen van de foto's die je wilt ontvangen en geef deze schriftelijk aan ons door. Wij zorgen dat je deze bestelling bewerkt, zonder logo en in hoge resolutie binnen 7 werkdagen ontvangt. 


Stap 6: Restfactuur

Wat goed dat je een keuze hebt kunnen maken! Per mail sturen we je de factuur met het restbedrag van de shoot, met eventueel het bedrag van de extra bestelde foto's. No worries. Je kunt altijd nog op een later moment bijbestellen als je wilt. Dit hoeft niet direct.

 

Stap 7: Fotobewerking

Wanneer het bedrag van de restfactuur is voldaan gaan we beginnen aan het bewerken van de foto's. Hieronder valt o.a. het licht, kleur en eventuele onderdelen wegwerken die niet in de foto thuis horen. 

 

Stap 8: Levering v/d foto's

Zodra de foto's klaar zijn ontvang je deze via WeTransfer. Vergeet niet de foto's op tijd te downloaden en goed op te slaan (+ back-up) op je computer/harde schijf. De downloadlink vervalt binnen 7 dagen.


Stap 9: Fotoprint, mini-album of foto-album

We willen je graag een tastbare herinnering meegeven. Daarom ontvang je altijd bij iedere fotoshoot een gratis fotoprint, een mini-album van 15x15 cm of een foto-album met fotocover van 20x20 cm. Wat jij ontvangt staat aangegeven in het pakket dat je hebt gekozen. 

 

Krijg je een gratis fotoprint bij je pakket? Dan vragen we je per mail welke foto je van de shoot uitgeprint wilt hebben. Ontvang je een album? Dan stellen wij deze samen tot een mooi geheel.

 

Stap 10: Levering fotoprint of mini-album

Fotoprints en albums zijn altijd gratis op te halen in onze studio. Woon je te ver weg om nog eens heen en weer te rijden? Voor

€ 6,95 word je fotoprint of album thuisgestuurd.

 


Wil je een fotoshoot in de studio boeken? Klik hier!

We wensen je alvast heel veel plezier!

Bezoek ons:

Fotostudio PilonMedia

Torenstraat 3

7101 DC Winterswijk

 

T: (06) 22 30 70 91

M: info@pilonmedia.nl

 

Openingstijden:

Maandag 13:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Op afspraak geopend
Zondag Op afspraak geopend

Aangepaste openingstijden:

Wegens vakantie zijn wij gesloten van donderdag 24 december 2020  t/m zondag 3 januari 2021.

Volg jij ons al op Facebook?