Wie zijn wij?


Hoi! Mijn naam is Romy Pilon, een enthousiaste fotografe uit Mariënvelde. Vanaf  2 juli 2019 ben ik samen met mijn vader een fotostudio begonnen in Winterswijk.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie en andere vormen van creatief bezig zijn. Knutselen, bakken, foto's maken; ik vond het helemaal geweldig!

 

Na de middelbare school besloot ik me verder te gaan verdiepen in de wereld van video, fotografie en media. Ik volgde de opleiding 'Audio Visueel Specialist' in Groningen, die ik in 2016 succesvol heb afgerond. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan, waaronder 2 hele toffe stages in Hilversum. Ik ben begonnen bij het jeugdprogramma 'Jill' van AVROTROS, waarna ik ben overgestapt 

naar 'RTL Boulevard' van Blue Circle. Twee hele verschillende stagebedrijven waar ik ontzettend veel heb geleerd.

 

In 2016 startte ik 'PilonMedia Film & Fotografie'. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een professionele fotostudio in Winterswijk, wat ik nu samen met mijn vader run. Kom je gezellig eens langs? Tot snel!

Romy Pilon

Professioneel fotograaf

romy@pilonmedia.nl

(06) 22 30 70 91


Dinand Pilon

Pasfoto's, fotoproducten & wanddecoratie

dinand@pilonmedia.nl

(06) 12 05 69 36

Hallo! Mijn naam is Dinand Pilon. Samen met mijn dochter Romy zijn we een nieuw avontuur gestart in Winterswijk. Ik houd me bezig met de productie van pasfoto's en fotoproducten.

Naast mijn werk als arbeidsbemiddelaar in de agrarische sector houd ik mij bezig met allerlei werkzaamheden in onze studio. Je kunt bij ons terecht voor diverse fotoshoots en reportages, pasfoto's en exclusieve wanddecoraties.

 

We kunnen naast het printen van grote en zeer grote foto's jouw foto afleveren in een schitterende lijst of gedrukt op exclusieve materialen. Denk hierbij aan luxe Luster fotopapier, DiBond, hout, aluminium, glas en acryl. Deze materialen geven jouw foto nòg meer dimensie en uitstraling. 

 

Ook staan we graag voor je klaar voor het maken van correcte pasfoto's. Je kunt tijdens onze openingstijden zonder afspraak bij ons binnenlopen, waarna je direct je pasfoto's mee kunt nemen. Graag tot ziens in Winterswijk!


Bezoek ons:

Fotostudio PilonMedia

Torenstraat 3

7101 DC Winterswijk

 

T: (06) 22 30 70 91

M: info@pilonmedia.nl

 

Openingstijden:

Maandag 13:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09:30 uur - 17:30 uur
Zaterdag Op afspraak geopend
Zondag Op afspraak geopend

Aangepaste openingstijden:

Wegens vakantie zijn wij gesloten van donderdag 24 december 2020  t/m zondag 3 januari 2021.

Volg jij ons al op Facebook?